A reflexológiáról

Jelenleg szünetel a reflexológia  szolgáltatás!

 

"Az egészséget megtartó életerők tudatos, célirányos serkentése ujjnyomással, a korporális reflexterületeken meghatározott zónára, fájdalomküszöb alatti nyomáserőséggel. Ez a technika kortól függetlenül mindhárom területen, a prevencióban, orvosi kezelés kiegészítéseként, rehabilitáció esetén egyaránt hatékony."

A reflexológia kiemelt szerepet kap a prevenció, az utókezelés és a krónikus betegségekben való részvétel a klinikai terápia kiegészítéseként.

Hatékony kiegészítője lehet az orvosi kezeléseknek az emésztőrendszeri problémák (pl: Chron-betegség, Colitis ulcerosa, reflux), légzőrendszeri (pl: szénanátha), autoimmun betegségek, allergia és ízületi gondok esetén is. Hatékony kiegészítő gyógymód petefészek ciszta, endometriozis, méhmióma, PCOS esetén is.

A jóga terápiás alkalmazása a fenti panaszoknál hatékony kiegészítője a reflexológiai kezelésnek.

 

Bemutatkozás

 

Nagy Gábor vagyok Természetgyógyász REF, AMM, BIO

A relfexológiai hivatalos képesítésemet 2005-ben szereztem meg, dicsérettel vizsgázva mind írásbeli, szóbeli és gyakorlati vizsgán is.

A Reflexológia engedélyköteles Természetgyógyászati tevékenység.

Egészségügyi szolgáltatói egyedi azonosító számom: 507195.

ÁNTSZ működési számom: FE-09/046/02137-2 /2016

Bizonyítványaim (itt tudod megnézni a végzettségemet igazoló bizonyítványaimat)

Árak:

Reflexológiai kezelés, első alkalom (állapotfelmérés, a hozott leletek, orvosi vélemények átnézése is benne van): 8000,- (kb: 75-90 perc)

Reflexológia kezelés, további alkalmak: 6500,- (kb: 60-75 perc)

Bejelentkezés:

Nagy Gábor: 06/20/9175-865

"Talpunkon a testünk - a reflexológia belsőszervi problémákra is hatásos lehet" A fejér Megyei Hírlapban 2016/10/03-án megjelent újságcikk on-line változat, ITT tudod megnézni és ITT!

Beszélgetés a Vörösmarty Rádióban a Reflexológiáról: